Kuvagalleria

Huom! Klikkaamalla kuvaa saat sen näkymään suurempana. Kuvan suurentaminen aukaisee uuden välilehden selaimeen.

 

 

Pärjäätkö Kotonas Oy toivottaa hyvää ja turvallista Juhannusta!

 

 

 

 

Porvoon Campuksella pidettiin 11.4. seminaari teemalla Teknologian mahdollisuudet hyvinvoinnin edistäjänä ja palveluiden uudistajana. Seminaarin yhteydessä järjestettiin minimessut, joissa Pärjäätkö Kotonas Oy oli myös esillä.

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy:llä oli esillä heidän uusi hieno tuotteensa, paikannettava kengänpohjallinen.

 

 

 

 

Kuulotekniikka Oy:llä oli esillä kuulemisen, sekä kodin valvonnan laitteita. Pääsin testaamaan kommunikaattoria ja totesin sen erittäin käteväksi laitteeksi.

 

 

 

 

Esillä oli myös Solentium Oy:n Memoera, sekä Flexound Systems Oy:n Taikofon äänituntumasoitin.

 

 

 

Innohome Oy:n pöydässä oli esillä liesivahti ja liesihälytin. Vähintään tuo liesihälytin olisi aivan ehdoton hankinta joka talouteen, mutta varsinkin tuo liesivahti on aivan ehdoton laite, koska se katkaisee liedestä virrat, jos liesi vaikkapa unohtuu päälle ja sen seurauksena lämpenee liikaa.

 

 

 

Olimme 10.4. Vantaalla Tikkurilan kirjastossa Teknologialainaamon vieraana. Kuvassa oikeassa reunassa Teknologialainaamon laitteita ja vasemmalla meidän esittelylaitteitamme.

 

 

 

Ranteesta mittaava bluetooth- verenpainemittari on helppokäyttöisempi, kuin perinteinen käsivarteen laitettava. Tässä esittelymallissamme on 180 muistipaikkaa kahden eri käyttäjän mittaustuloksille, sekä mahdollisuus vierailijan verenpaineen mittaukseen, jolloin tulosta ei tallenneta. Laitteen tueksi on saatavissa ilmainen sovellus älypuhelimeen, johon mittausarvot siirretään langattomasti bluetooth- yhteydellä. Sovellus näyttää mittausarvot selkeänä käyränä, josta on helppo seurata verenpaineen vaihteluita. Laite mittaa samalla myös pulssin ja ilmoittaa mahdollisesta rytmihäiriöstä. Laite näyttää näytön reunaan tulevalla nuolisymbolilla näytön vieressä olevia värejä mitatun arvon mukaisesti. Vihreä väri on normaali, keltainen on lievästi koholla oleva paine ja punainen väri symboloi vaarallisesti kohonnutta verenpainetta.

 

Kodin langattomassa verkossa toimivan IP-valvontakameran avulla voi valvoa kodin tapahtumia vaikka lomamatkalla. Laitteessa on liiketunnistin, joka liikkeen havaitessaan lähettää tiedon haluttuun sähköpostiin, tai älypuhelimeen ilmaiseksi ladattavaan sovellukseen. Laite kuvaa myös pimeässä infrapunaledien ansiosta.

 

 

 

Kaukosäätimellä ohjattava pistoke auttaa, jos sähkölaitteen johto tai katkaisija on hankalassa paikassa tavoittaa, kuten vaikkapa tv:n takana tms. Pakkauksessa on kolme pistoketta, joita ohjataan yhdellä kaukosäätimellä.

 

 

 

Infrapuna- kuumemittarilla saa mitattua lämmön korvakäytävästä nopeasti ja hygieenisesti ilman ihokontaktia. Mittaus kestää vain sekunnin.

 

 

 

 

Isoilla ja selkeillä painikkeilla varustettu yleiskaukosäädin käy kaikkiin televisiomerkkeihin. Lisäksi sillä voi ohjata myös digiboksia, satelliittiviritintä tai kotiteatterivahvistinta. Kaukosäätimessä on alapuolella kumiset liukuesteet, jotta se pysyy hyvin vaikka nojatuolin käsinojalla, sekä rannehihna estämässä kädestä putoamista.

 

 

 

Ovisilmäkameran 2,4 tuumaiselta näytöltä näkee oven takana olijan huomattavasti perinteistä ovisilmää paremmin. Laitteessa on myös kuvaustoiminto ja tallennustilaa 100 kuvalle.

 

 

 

Ovisilmäkameran ulkoyksikössä on kameran lisäksi myös ovikellon painike, joten laite korvaa myös vanhan ovikellon.

 

 

 

 

Avainten, lompakon, matkapuhelimen tms. löytymistä helpottaa, jos se on varustettuna tällaisella vihellykseen piippaamalla vastaavalla avaimenperällä.

 

 

 

 

Uusi esittelylaitteemme Snowfox on pienikokoinen (50 x 50 x 12,5 mm) GPS-paikannin, joka toimii myös puhelimena. Värivaihtoehtoina on tämän kuvassa näkyvän sinisen lisäksi myös pinkki. Laite sopii niin lapselle, kuin ikäihmisellekin. Laitteen akun kesto on n. viikko ja suojausluokitus on IP54, joten se ei hätkähdä vesisateestakaan. Laite on myynnissä meidän verkkokaupassamme.

 

 

 

Innohome SA 101 älykäs liesihälytin antaa ensin ennakkovaroituksen ja sen jälkeen hälytyksen lieden epätavallisesta kuumenemisesta. Laite on älykäs siksi, että se oppii asennuksensa jälkeen käyttäjänsä ruuanlaittotyylin, eli mikä on normaali lämpötila lieden yläpuolella. Laite soveltuu sähköliedelle, sekä kaasuliedelle.

 

 

 

Ovi- ja ikkunahälytin toimii kulun ilmaisimena kotona, mökillä, veneessä, asuntovaunussa yms. Hälytinyksikkö kiinnitetään ove/ikkunan karmiin ja magneetti kiinnitetään oveen/ikkunaan. Kiinnitys kaksipuolisella teipillä tai ruuveilla. Hälytys laukeaa oven/ikkunan avaamisesta.

 

 

 

Uusin esittelylaitteemme Luna henkilöturvahälytin. Kuukausimaksuton laite toimii Android- matkapuhelimen lisälaitteena ja vaatii puhelimeen Google Play- kaupasta ladattavan ilmaisen LunaSafe- sovelluksen. Laite lähettää hälytysnappia painettaessa karttalinkin sijaintipaikastasi, sekä hälytysviestin ja hälytyspuhelun, tai halutun yhdistelmän näistä. Sopii yksin työskentelevälle, aktiiviselle metsässä liikkujalle tms. Laite on myös myynnissä meidän verkkokaupassamme.

 

 

Esittelypuhelimemme rivissä. Vasemmalla Doro 5517 näppäinpuhelin, jossa mukana kamera. Keskellä Doro Liberto 825 älypuhelin, jonka Android- käyttöjärjestelmä on muokattu erittäin helppokäyttöiseksi silti ominaisuuksista tinkimättä. Oikeassa reunassa Denver näppäinpuhelin, joka on helppokäyttöinen peruspuhelin.Kaikissa kolmessa puhelimessa on turvanappi, jota painamalla puhelu yhdistyy etukäteen ohjelmoituun numeroon, esim. omaiselle.

 

 

Esittelylaitteinamme on kaksi gps- paikanninta. Vasemmalla näkyvä Tractive 2 paikannin on suunniteltu lemmikkien seuraamiseen, mutta 100% vedenpitävänä on todella hyvä laite myös luonnossa liikkujalle, metsästäjälle tai ikäihmiselle, joka ulkoilee säässä kuin säässä. Laitteeseen on aseteltavissa ns. turva-alue, jonka ulkopuolelle poistumisesta tulee ilmoitus. Laitetta pystyy seuraamaan live- tilassa, joka mahdollistaa reaaliaikaisen paikantamisen.

Toinen paikannin on Yepzon One, jota voi käyttää ihmisen, omaisuuden, tai lemmikin paikantamiseen. Molemmat laitteet ovat kooltaan pieniä ja mahtuvat hyvin taskuun ja Yepzonissa on mukana myös säilytyspussi sekä nauha, jonka avulla paikantimen voi laittaa kaulaan riippumaan.

 

 

iSocket älypistorasialla voi ohjata kodin tai kesämökin tms. sähkölaitteita etäohjauksella matkapuhelinta käyttäen. Pistokkeeseen laitetaan esim. prepaid sim-kortti ja laite toimii siellä missä on matkapuhelinverkkoa. Laitteeseen saa asetettua lämpötilan hälytysrajan, jonka alittuessa laite lähettää matkapuhelimeen viestin. Laitteessa olevan mikrofonin avulla pystyt kuuntelemaan, onko lämpötilan lasku aiheutunut esim. murtovarkaan rikottua ikkunan ja onko varas vielä paikalla. Laite ilmoittaa myös sähkökatkoista ja niiden loppumisesta. Lisävarusteina mm. palohälytin ja liiketunnistin, joiden avulla laite toimii myös varashälyttimenä ja palohälyttimenä. 

 

 

Kodin- ja henkilökohtaisen turvallisuuden esittelylaitteitamme. Vasemmalla paristokäyttöinen liiketunnistin hälytin, joka kytketään valmiuteen tai pois valmiustilasta kaukosäätimellä. Laite käy hyvin myös veneen, asuntovaunun/auton, kesämökin, tai vaikkapa auton hälyttimeksi. Keskellä avaimenperänä kulkeva henkilösuojahälytin, joka hälyttää 90db voimakkuudella. Oikealla ikkunarikkohälytin, joka laitetaan ikkunaan tai ikkuna pieleen kiinni.

 

 

6.2.2017 Tampereen Kotitorin Zora- robotti on sympaattisen näköinen kaveri, joka tarvittaessa vetää keppijumppa- treenejä, tai pelaa palloa.

 

 

 

 

 

 

16.1.2017 Olimme paikalla Rauman Palvelutorin Kaunisjärven vanhainkodin aulassa sijaitsevassa uudessa toimipisteessä. Osoite on Steniuksenkatu 4 ja aulaan saapuessa paikan tunnistaa näistä aivan ihastuttavista taiteilija Kerttu Horilan tekemistä keramiikkapatsaista. Uuden paikan lisäksi Palvelutorilla oli uusi mukava palveluvastaava Minna Nurminen, johon oli ilo tutustua. 

Pyrimme jatkossa olemaan joka kuukauden kolmas maanantai tavattavissa Rauman palvelutorilla ja seuraavan kerran olemme siellä 20.2.2017

 

Hyvä Ikä 2016 messut 20. ja 21.10.2016 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Yhteinen messuosastomme Laurean, Addozin, Doron, Optiikka Juurisen ja Solentiumin kanssa rakennettiin 18.10. pientä viimeistelyä vaille valmiiksi. Tervetuloa torstaina klo 9-17 ja perjantaina klo 9-16 tutustumaan osastomme antiin!

 

 

Hyvä Ikä 2016- messut olivat todella mukava kokemus. Väkeä oli runsaasti liikkeellä molempina päivinä, mutta perjantaina kolmen jälkeen oli jo sen verran rauhallista, että nappasin nopeasti kuvan osastomme mukavasta tiimistä. Tätä ennen ei onneksi ollut aikaa edes ajatella kuvien ottamista, vaan aika kului kuin siivillä keskustellessa ihmisten kanssa.

Järjestimme osastollamme yhteystietonsa jättäneiden kävijöiden kesken arvonnan, jossa meidän osaltamme palkintona oli iSocket EU 707 älypistorasia. Suoritimme arvonnan perjantaina ennen osastomme purkamista ja arpaonni suosi henkilöä T. Koski Tampereelta.
Voittajalle on ilmoitettu voitosta puhelimitse ja palkinto lähtee huomenna Postin toimitettavaksi. Kiitos paljon kaikille arvontaan osallistuneille.

Lämpimät kiitokset kaikille kävijöille vierailustanne osastollamme

 

Auttaja 2016 messut Salossa 8.10.2016

Kiitos kaikille kävijöille!

 

 

 

Keskiviikkona 5.10.2016 olimme Nummelan Seurakuntakeskuksessa Ikäihmisten hyvinvointipäivillä kertomassa palveluistamme. Tapahtumassa oli kävijöitä runsaasti ja toimintamme tuntui herättävän mielenkiintoa. Kiitos mukavasta päivästä kaikille kävijöille.

 

 

 

Terveyspäivä Pöytyän Kisariihessä 25.9.2016. Messuvieraille oli tarjolla monenlaista ohjelmaa, kuten taukojumppaa. Näytteilleasettajat tarjosivat maistiaisia, hierontaa, verenpaineen mittausta yms.

Yrityksemme toiminta herätti paljon mielenkiintoa kävijöiden keskuudessa ja haluamme kiittää lämpimästi niin messuvieraita, kuin tilaisuuden järjestäjiäkin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näkyvyyttä nopeasti ja ammattitaidolla. Kiitos mainoksen suunnittelusta Sassa Huolmanille ja painotyöstä Signnet Oy:lle. Tämä roll-up pääsee esille ensi sunnuntaina Pöytyän Kisariiheen, kun siellä on Pöytyän eläkeläisten järjestämä terveyspäivä. Toki olemme itsekin paikalla kertomassa toiminnastamme. Tervetuloa!

 

 

 

Tapetointia Hämeenlinnassa 20.7.2016

 

 

 

 

 

Rivitaloyhtiön pensasaidan leikkaus, ruohon leikkaus ja viimeistely trimmerillä Raumalla 8.7.2016.

 

 

 

 

 

19.7.2016 kävimme teippauttamassa autoihimme yrityksemme mainostekstit. Kiitokset nopeasta ja laadukkaasta työstä www.signnet.fi

 

 

 

 

…ja toinen kulkupelimme teipattuna.

 

 

 

 

 

CCF08072016_00018.7.2016 Auranmaan Viikkolehti uutisoi uudesta paikallisesta yrityksestä nimeltään Pärjäätkö Kotonas.

 

 

 

 

5.7. 2016 Pöytyän Kakarlampi, Pöytyän eläkeläisten rantapäivä.

Olimme kertomassa yrityksemme toiminnasta ja jakamassa esitteitä.